Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυρκαγιά στα Οινόφυτα

Για λόγους προληπτικούς και μόνο -και συγκεκριμένα λόγω του καπνού- έχει διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων από το ύψος της Τανάγρας. Καθυστερήσεις σε δρομολόγια της Hellenic Train

Πυρκαγιά στα Οινόφυτα

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχή σε χαμηλή βλάστηση στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε βιομηχανική περιοχή και σε σπίτια τα οποία όμως δεν απειλούνται. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για λόγους προληπτικούς και μόνο -και συγκεκριμένα λόγω του καπνού- έχει διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων από το ύψος της Τανάγρας.

Καθυστερήσεις σε δρομολόγια της Hellenic Train

Καθυστερήσεις αναμένονται σε δρομολόγια της Hellenic Train Α.Ε. λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή των Οινοφύτων. Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, ο OΣE προχώρησε σε διακοπή ρεύματος της γραμμής και ως εκ τούτου οι αμαξοστοιχίες IC54 και ΙC 53 σταμάτησαν στο σταθμό Αυλώνα και στο σταθμό της Θήβας αντίστοιχα. Επίσης, η αμαξοστοιχία 1547 δεν αναχώρησε από το σταθμό της Χαλκίδας.

Η Hellenic Train Α.Ε. προχωρά σε μίσθωση λεωφορείων για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών ωστόσο αναμένονται καθυστερήσεις αναλόγως της διαθεσιμότητας των λεωφορείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v