Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθερος ο 20χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε το 4 μηνών μωρό του

Για την προσωρινή του απελευθέρωση, καταβλήθηκε εγγύηση €2.000. Το βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία», φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Ελεύθερος ο 20χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε το 4 μηνών μωρό του

Ελεύθερος με τους όρους αφενός να εμφανίζεται κάθε 1 και 15 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και αφετέρου να μην έχει οποιαδήποτε επαφή με το βρέφος, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Κυπαρισσίας ο 20χρονος πατέρας, που κατηγορείται για την πρόκληση σοβαρών κακώσεων στο 4 μηνών βρέφος, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία», όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η σύζυγος του 20χρονου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ενώ μετά το πέρας της απολογίας, αμφότεροι αποχώρησαν σε κλίμα έντασης, καταφερόμενοι κατά των Μέσων ενημέρωσης που κάλυπταν το γεγονός.

Για την προσωρινή του απελευθέρωση, καταβλήθηκε εγγύηση 2.000 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 4 μηνών βρέφος, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Το βρέφος έπεσε θύμα βάναυσης συμπεριφοράς από τον 20χρονο πατέρα του, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη, αφότου μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v