Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο

Το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής με το οποίο τους προτρέπει να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, έτσι ώστε να μην υπάρξει εισροή των αερίων, αλλά και να απομακρυνθούν από υαλοπίνακες. Η ανακοίνωση της εταιρίας.

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης, στο 16ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή του Ασπρόπυργου, αναφέρει σε ανάρτηση της η Πυροσβεστική.

Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα ενώ μεταβαίνει ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. 

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η POLYECO, «σήμερα, στις 15:30 ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο καθώς και το σύστημα πυρασφάλειας της εταιρείας. Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές».

Ωστόσο, η πυρκαγιά αλλά και τα αέρια που διοχετεύθηκαν στην ατμόσφαιρα οδήγησαν και σε προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής με το οποίο τους προτρέπει να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, έτσι ώστε να μην υπάρξει εισροή των αερίων, αλλά και να απομακρυνθούν από υαλοπίνακες

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v