Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα επεισόδια από Ρομά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οδοφράγματα στην Παλαιά Εθνική Οδό, φωτιές στον Ασπρόπυργο και καθυστερήσεις στον Προαστιακό, καθώς ομάδες Ρομά αντιδρούν για τρίτη ημέρα για τον πυροβολισμό του 16χρονου.

Νέα επεισόδια από Ρομά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Νέα επεισόδια λαμβάνουν χώρα στη Χαλκηδόνα, καθώς ομάδα ατόμων Ρομά έχουν στήσει οδοφράγματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τα άτομα καίνε λάστιχα και πετούν πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή, όσο και σε πολλές ακόμα μέσα και γύρω από τη Θεσσαλονίκη διαδραματίστηκαν σοβαρά επεισόδια για τον ίδιο λόγο.

Φωτιές στον Ασπρόπυργο, καθυστερήσεις στον Προαστιακό 

Καθυστερήσεις αναμένονται στα δρομολόγια του Προαστιακού εξαιτίας φωτιάς που έβαλαν Ρομά κοντά στις γραμμές στον Ασπρόπυργο.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως ενημέρωσε η Hellenic Train, παραμένουν ακινητοποιημένοι δυο συρμοί σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο. Η ενημέρωση αναφέρει: «Eξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου, με εντολή της Πυροσβεστικής η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Άνω Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v