Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα απειλητικά email για βόμβες στο Ελ. Βενιζέλος και σε έξι νοσοκομεία

Έγινε έλεγχος και δεν προέκυψε κάτι. «Θα ανατινάξουμε την ορθόδοξη εκκλησία, αν δεν τον απελευθερώσετε», γράφει ο αποστολέας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έκανε αυτή την κίνηση ως υποστήριξη στον φίλο του που προφυλακίστηκε για τα πρώτα email.

Νέα απειλητικά email για βόμβες στο Ελ. Βενιζέλος και σε έξι νοσοκομεία

Συναγερμός σήμανε και πάλι τα ξημερώματα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., όπου έφτασαν τρία νέα email γραμμένα στα αγγλικά για νάρκες σε νοσοκομεία και στο «Ελ. Βενιζέλος».

Το ένα έκανε αναφορά σε έξι νοσοκομεία: Παμμακάριστος, Παίδων, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός και Γεννηματάς. Το δεύτερο μιλούσε για το αεροδρόμιο της Αθήνας και το τρίτο γενικά για την ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Σύμφωνα με τα απειλητικά μηνύματα, είχαν τοποθετηθεί νάρκες. Έγινε έλεγχος και δεν προέκυψε τίποτα, μεταδίδει η ΕΡΤ.

«Θα ανατινάξουμε την ορθόδοξη εκκλησία αν δεν τον απελευθερώσετε», γράφει ο αποστολέας του νέου email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος ισχυρίζεται ότι προχωρά σε αυτή την κίνηση ως υποστήριξη στον φίλο του που προφυλακίστηκε.

Οι Αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη των συγκεκριμένων email.

Σημειώνεται ότι το συμβάν έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά το μπαράζ απειλητικών email που εστάλησαν τόσο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όσο και σε έξι νοσοκομεία, τα οποία αποδείχθηκαν φάρσα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v