Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κακοκαιρία: Κλειστό παραμένει κεντρικό οδικό δίκτυο στη Σάμο

Χιόνια στα ορεινά. Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της ε.ο. Σάμου – Καρλοβασίου, από την περιοχή Αυλάκια έως τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Κακοκαιρία: Κλειστό παραμένει κεντρικό οδικό δίκτυο στη Σάμο

Κλειστή παραμένει από το βράδυ της Κυριακής η κεντρική οδική αρτηρία Σάμου – Καρλοβάσου, καθώς πλημμύρισε ο παραλιακός λόγω της έντασης των ανέμων. Ο δρόμος παραμένει κλειστός όπως σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος.

Χιονίζει στα ορεινά του νησιού χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία «λόγω ισχυρών ανέμων και έως την ύφεση των φαινομένων, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της ε.ο. Σάμου – Καρλοβασίου, από την περιοχή Αυλάκια έως την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίων Σάμου, θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v