Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατέληξε ο 20χρονος που είχε καταρρεύσει σε γήπεδο 5x5

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του «Παπανικολάου» όλο αυτό το διάστημα, ο νεαρός φοιτητής δεν τα κατάφερε. Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τις προηγούμενες μέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

Κατέληξε ο 20χρονος που είχε καταρρεύσει σε γήπεδο 5x5

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο 20χρονος φοιτητής που είχε καταρρεύσει την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο, σε γήπεδο 5x5, στην Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός κατέληξε, χθες το πρωί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλευόταν τις προηγούμενες μέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 20χρονος είχε προγραμματίσει να πάει με φίλους του να παίξουν μπάλα στις 21 Φεβρουαρίου. Κατά το ζέσταμα ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε. Όταν αισθάνθηκε καλύτερα, μπήκε ξανά στο γηπεδάκι και αγωνίστηκε, ωστόσο -σύμφωνα με μαρτυρίες– κατέρρευσε.

Γυμναστής που βρισκόταν στο σημείο έκανε άμεσα προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή στον νεαρό και κατάφερε να τον επαναφέρει. Φαίνεται όμως πως υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς και ακολούθησαν προσπάθειες τόσο από διασώστες του ΕΚΑΒ όσο κι από γιατρούς του «Παπανικολάου» όπου διακομίστηκε, προκειμένου να τον ανατάξουν. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα, ο νεαρός φοιτητής δεν τα κατάφερε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v