Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη ο γνωστός συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Έλληνα συγγραφέα βιβλίων αυτοβελτίωσης, για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Συνελήφθη ο γνωστός συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης

Σοκ στους λάτρεις των βιβλίων αυτοβελτίωσης έχει προκαλέσει η σύλληψη του πασίγνωστου συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη, ο οποίος κρατείται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συγγραφέα του «Δώρου», καθώς εις βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (6-3-2023) στη Βούλα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και έντεκα (11) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεών της.

Επιπλέον, δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό Δημόσιο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα».

ΠΗΓΗ: in2life.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v