Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε γκρεμό έπεσε αυτοκίνητο στο Σχιστό

Δύο ανήλικοι απεγκλωβίστηκαν με την βοήθεια της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο. Σήμερα οι καταθέσεις για τις συνθήκες του τροχαίου.

Σε γκρεμό έπεσε αυτοκίνητο στο Σχιστό

Στις 3:20 τα ξημερώματα στο Σχιστό και συγκεκριμένα στην οδό Αθανασίου Διάκου στην θέση Πυροβολία ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστα Παπαδόπουλο, δύο ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τους βγάλουν, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ είχαν τις αισθήσεις τους.

Επίσης στο αυτοκίνητο επέβαινε τουλάχιστον ακόμη ένα άτομο, το οποίο κατάφερε να βγει μόνο του και μετεφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθεί ιατρονοσηλευτική πείθαλψη.

Σήμερα αναμένεται να δώσουν κατάθεση στην Τροχαία για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δύο είναι τα ενδεχόμενα: είτε να εξετράπη της πορείας του το αυτοκίνητο, είτε να ήταν σταθμεύμενο και να λύθηκε το χειρόφρενο και να έπεσε στον γκρεμό.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v