Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΣΑ: Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα για τον Αλ. Κούγια

Στάλθηκε κλήση στον ποινικολόγο, ώστε να παράσχει εξηγήσεις και στην συνέχεια να εκδοθεί πειθαρχική απόφαση. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γ. Αδειλίνη, έχει ζητήσει ήδη να ερευνηθεί αν οι δηλώσεις κατά του Στ. Κασσελάκη παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο.

ΔΣΑ: Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα για τον Αλ. Κούγια

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του αναφορικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανο Κασσελάκη, άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήσης Κωνσταντίνου.

Ο Ζήσης Κωνσταντίνου, όρισε ήδη εισηγητή για την υπόθεση και στάλθηκε κλήση στον κ. Κούγια, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα - και στην συνέχεια να εκδοθεί η πειθαρχική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, έχει παραγγείλει στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, να ερευνηθεί αν οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο και ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v