Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Ενωσης Ελλήνων Επενδυτών με Δραγάτση για Folli Follie

Στη συνάντηση αποφασίσθηκε να υπάρξει εφεξής στενή συνεργασία της Ενώσεως με τον Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ.

Συνάντηση Ενωσης Ελλήνων Επενδυτών με Δραγάτση για Folli Follie

Σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών με τον αρμόδιο Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ (Οικονομικού Εγκλήματος) κ. Δραγάτση μετά από πρωτοβουλία του ιδίου, με αντικείμενο την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie.

Ο κ. Δραγάτσης συνεχάρη την Ενωση Ελλήνων Επενδυτών για τη δράση της και τις πρωτοβουλίες της στο πλαίσιο της προώθησης της διαφάνειας της χρηματιστηριακής αγοράς, κρίνοντας τον ρόλο της ως επωφελή και απαραίτητο για το καλό των επενδυτών.

Οπως αναφέρει η Ενωση, η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική και επί της ουσίας, ενώ αποφασίσθηκε -με αφορμή την υπόθεση της κατάθεσης από την Ενωση το αμέσως προσεχές διάστημα μηνυτήριων αναφορών κατά της Follie και παντός υπευθύνου- να υπάρξει εφεξής στενή συνεργασία της Ενώσεως με τον Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ, ώστε να τον συνδράμει με την τεχνογνωσία της και τις προτάσεις της στο έργο της καταπολέμησης της χρηματιστηριακής απάτης με την οποία υφαρπάσσονται τα κεφάλαια των επενδυτών και δυσφημείται η Ελληνική Κεφαλαιαγορά.

Ως Ενωση Ελλήνων Επενδυτών διαπιστώσαμε ότι ο εξαιρετικά έμπειρος και εξειδικευμένος αρμόδιος Εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να λειτουργήσει ταχύτατα και πολυεπίπεδα, εκδηλώνοντας την πρόθεση να παταχθούν αμείλικτα παρόμοια φαινόμενα αλλά και να ληφθούν άμεσα από πλευράς του ακόμη και νομοθετικές πρωτοβουλίες, ώστε να παρακαμφθούν οι υφιστάμενες θεσμικές δυσκαμψίες προς όφελος της διαφάνειας και της εύρυθμης λειτουργίας της Αγοράς.

Η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό του μαχητικού και πολύπειρου Εισαγγελέα για την κάθαρση της «κόπρου του Αυγεία», την έμπρακτη αποκατάσταση της ζημιάς των επενδυτών, την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και την επιστροφή της εμπιστοσύνης στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v