Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιους κλάδους «επιλέγει» η Nuntius

Συνεχίζουμε να προτιμάμε τα χρηματοοικονομικά, την ενέργεια, τις υπηρεσίες πληροφορικής και επικοινωνίας τονίζει η χρηματιστηριακή. Οι αποφάσεις της Fed για τα επιτόκια και η πορεία της Wall Street.

Ποιους κλάδους «επιλέγει» η Nuntius

Οι αμερικανικές μετοχές υποχώρησαν ελαφρώς, καθώς η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve) τόνισε ότι οι συγκροτημένες επενδύσεις μπορούν να πιέσουν την οικονομία.

Ο S & P 500 υποχώρησε 0,25%, αλλά οι ενεργειακές μετοχές μειώθηκαν κατά 2,2% λόγω της μείωσης του αργού πετρελαίου Brent στα 70,86 USD / bbl. Ωστόσο, η Fed, η οποία κράτησε σταθερά τα επιτόκια, επεσήμανε ότι η οικονομία παραμένει ισχυρή λόγω των ισχυρών δαπανών στα νοικοκυριά και των κερδών εργασίας. Συμφωνούμε και αναμένουμε άλλες τρεις αυξήσεις των επιτοκίων από την Fed μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Επίσης, συνεχίζουμε να βλέπουμε τις μετοχές ως τους κύριους ευνοούμενους της ισχυρής παγκόσμιας ανάπτυξης.

Παρακολουθούμε τη Σύνοδο Κορυφής G20 του Μπουένος Άιρες το 2018 στα τέλη Νοεμβρίου ως τον κύριο κίνδυνο βραχυπρόθεσμων γεγονότων, αν και υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα θα εργαστούν για τη παγίωση των τρεχουσών δασμών και την αποφυγή περαιτέρω κλιμάκωσης.

Αυτή η μείωση των παγκόσμιων κινδύνων πρέπει να επιτρέψει την άνοδο των μετοχών των αναδυόμενων αγορών (ΕΜ). Παίρνουμε κέρδη και προχωράμε σε μια ουδέτερη στάση στις μετοχές της Ελβετίας, αφού τους τελευταίοι μήνες έχουν ξεπεράσει σημαντικά τις παγκόσμιες μετοχές.

Συνεχίζουμε να προτιμάμε τα χρηματοοικονομικά, την ενέργεια, τις υπηρεσίες πληροφορικής και επικοινωνίας.

Στο FX, παραμένουμε θετικοί στο GBP και στο EM FX, επειδή είναι ελκυστικά υποτιμημένοι.

 

NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ
210 3350500
Συναλλαγές με πλατφόρμες:
keystock.com 
key4trade.com
Interactive brokers

Σημαντική σημείωση: Το άρθρο έχει συνταχθεί από τη Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και το περιεχόμενό του είναι αποκλειστικά πληροφοριακό. Δεν πρέπει να ερμηνεύετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται σε αυτό το άρθρο ως επενδυτική συμβουλή/σύσταση. Κανένα σημείο αυτού του άρθρου δεν συνιστά σύσταση ή προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου.

*Τηλεφωνήστε μας για εξηγήσεις και δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια (είτε webinars είτε με φυσική παρουσία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v