Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος γύρος στην Επ. Κεφαλαιαγοράς για τον Μ. Σάλλα

Μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Παρασκευής συγκαλείται εκ νέου το Δ.Σ. προκειμένου να αποφασίσει για την υπόθεση του Μ. Σάλλα, που χρονολογείται από το… 2010.

Νέος γύρος στην Επ. Κεφαλαιαγοράς για τον Μ. Σάλλα

Για σήμερα το πρωί (10:30) έχει καθοριστεί η σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με θέμα και πάλι το ζήτημα της τιμωρίας ή απαλλαγής του Μιχάλη Σάλλα για υπόθεση που αφορούσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς πριν από δώδεκα χρόνια (το 2010).

Η σημερινή συνεδρίαση αποτελεί ουσιαστικά επανάληψη αυτής της Παρασκευής για την οποία σας έχει ενημερώσει από το Σάββατο η στήλη «Χαμαιλέων» του Euro2day.gr.

Κύκλοι της χρηματιστηριακής αγοράς αφενός καυτηριάζουν το θέμα της απίστευτης καθυστέρησης που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη υπόθεση, θεωρούν λάθος την εξέτασή της στο συγκεκριμένο timing (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας, όπου ο ρόλος του Μιχάλη Σάλλα είναι ενεργός) και αφετέρου πιστεύουν ότι θα πρέπει το θέμα να λήξει προκειμένου να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα που μας απασχολούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v