Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Equities: Στα 25,6 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για Jumbo

Επισημαίνει ότι η εισηγμένη συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία, έχοντας επιτύχει αύξηση πωλήσεων 40% στο διάστημα Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2023.

Eurobank Equities: Στα 25,6 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για Jumbo

Σε μεγάλη αναβάθμιση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo προχώρησε η Eurobank Equities, διατηρώντας τη σύσταση αγοράς και έχοντας τον τίτλο στα top picks. Η νέα τιμή είναι 25,6 ευρώ έναντι 19,5 ευρώ προηγουμένως.

Επισημαίνει ότι η εταιρεία συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία, έχοντας επιτύχει αύξηση πωλήσεων 40% στο διάστημα Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2023, μετά από +14% το 2022. Υπό το πρίσμα της δυναμικής έναρξης του 2023, το μάνατζμεντ παρείχε καθοδήγηση για αύξηση πωλήσεων 15% το 2023.

Ακόμη πιο εκπληκτική χαρακτηρίζει την αύξηση των κερδών. Σημειώνει ότι από τον Ιανουάριο τα έξοδα αποστολής μειώθηκαν κατά 10%. Η Jumbο, επισημαίνει, απολαμβάνει ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον πυρήνα της ελληνικής αγοράς, λόγω της μορφής του καταστήματος, της μεγάλης ποικιλίας, των χαμηλών τιμών και της υποδομής logistics. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός έχει προστατεύσει την Jumbο από την απειλή του ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικά επειδή η χαμηλή τιμή της προσφοράς προϊόντων μετριάζει το κύριο κίνητρο που έχουν οι καταναλωτές να αγοράσουν online, δηλαδή την τιμή. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v