Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρατηγική συνεργασία της 3K Investment Partners με την Whitetip ΑΕΠΕΥ

Τα δύο μέρη υπέγραψαν την 7η Ιουλίου 2023 σύβαση συνεργασίας, ενώνοντας έτσι τις δυνάμεις τους, προκειμένου να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους και να αξιοποιήσουν την εμπειρία και εξειδίκευση του καθενός στον τομέα του.

Στρατηγική συνεργασία της 3K Investment Partners με την Whitetip ΑΕΠΕΥ

Η Whitetip Investment ΑΕΠΕΥ, μεταξύ των λοιπών της δραστηριοτήτων, θα λειτουργεί πλέον και ως συνδεδεμένος αντιπρόσωπος της 3K Investment Partners, στο πλαίσιο της προώθησης της υπηρεσίας Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων.

Τα δύο μέρη υπέγραψαν την 7η Ιουλίου 2023 σύβαση συνεργασίας, ενώνοντας έτσι τις δυνάμεις τους, προκειμένου να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους και να αξιοποιήσουν την εμπειρία και εξειδίκευση του καθενός στον τομέα του. Κοινός στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω εξατομικευμένων επενδυτικών λύσεων, με διαφάνεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Η 3K Investment Partners είναι μία βραβευμένη ανεξάρτητη επενδυτική εταιρεία με επιτυχημένη πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία προσφέρει ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων και εξατομικευμένων επενδυτικών λύσεων, δίνοντας πρόσβαση σε όλο το φάσμα των διεθνών αγορών, μέσω των αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζεται η ίδια, αλλά και μέσα από μια μεγάλη γκάμα ΟΣΕΚΑ Λουξεμβούργου της Goldman Sachs Asset Management, που αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες της, η 3K Investment Partners προσφέρει και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας, μέσω της διαχείρισης χαρτοφυλακίων, των επενδυτικών συμβουλών και της λήψης & διαβίβασης εντολών.

Η Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. είναι μια Εποπτευόμενη Ανεξάρτητη Εταιρεία Επενδυτικών Υπηρεσιών, η οποία μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της παρέχει υπηρεσίες Brokerage, Investment Advisory & Investment Banking. Η Whitetip είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης IB της SAXO Bank στην Ελλάδα και έχει βραβευτεί ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη Εταιρεία Επενδυτικής Τραπεζικής στην Ελλάδα για το 2021» από την Global Business and Finance Review.

Οι αυξανόμενες ανάγκες των εύπορων πελατών για εξειδικευμένες και προσωποποιημένες επενδυτικές υπηρεσίες, συνδυαστικά με την σύνθετη φύση των χρηματοπιστωτικών αγορών, αποτελούν πρόκληση και ευκαιρία για τον κλάδο της διαχείρισης περιουσίας. Η στρατηγική συνεργασία της 3K Investment Partners και της Whitetip Investment ΑΕΠΕΥ σκοπό έχει την παροχή αξιόπιστων επενδυτικών λύσεων στους πελάτες, που αναζητούν την επαγγελματική και ανεξάρτητη διαχείριση προσαρμοσμένη στις επιδιώξεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 3K Investment Partners, Γιώργος Κουφόπουλος, ανέφερε: «Η συνεργασία με τη Whitetip, με την οποία μοιραζόμαστε κοινές επιχειρηματικές αρχές και διατηρούμε μακροχρόνιους δεσμούς, προσφέρει έναν υψηλού επιπέδου συνδυασμό επενδυτικής τεχνογνωσίας και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, σε όσους αναζητούν την αποτελεσματική και ειλικρινή διαχείριση των κεφαλαίων τους. Η σύμπραξη με τη Whitetip και τους ανθρώπους της εκτός από την επιχειρηματική υπεραξία δίνει ικανοποίηση σε όλους μας στη 3K Investment Partners».

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Whitetip Investments, Μπάμπης Αγγελετόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας. Η μεγάλη τεχνογνωσία, το εύρος των προϊόντων, αλλά και η ανεξαρτησία της 3Κ Investment Partners μας δημιουργούν τη βεβαιότητα ότι θα προσδώσουν σημαντική υπεραξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v