Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ:Ενέκρινε τις νέες μετοχές της Cyprus PB

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Cyprus Popular Bank και της Τηλέτυπος ενέκρινε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ:Ενέκρινε τις νέες μετοχές της Cyprus PB
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Cyprus Popular Bank και της Τηλέτυπος, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

*1.799.975.612 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της τράπεζας "CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC CO LTD" που προέκυψαν από α) την άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης και β) την προσφορά για εθελοντική ανταλλαγή αξιογράφων κεφαλαίου. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 24η Αυγούστου 2012.

*12.599.125 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 24η Αυγούστου 2012.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

*τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "AXON Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" από ευρώ 1,22 σε ευρώ 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 28η Αυγούστου 2012.

*τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "EUROMEDICA A.E. ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" από ευρώ 3,10 σε ευρώ 0,80. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 28η Αυγούστου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v