Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Παπακώστα: Η λαλίστατη Γεννηματά δεν λέει κουβέντα για τα μαύρα ταμεία

«Ο κ. Τσουκάτος απολογούμενος είπε "απαιτώ από την ηγεσία του κόμματός μου που με εγκατέλειψε …να ζητήσει συγνώμη γιατί δεν είπε την αλήθεια"… Μέχρι αυτή την ώρα η κ. Γεννηματά παραμένει άφωνη, όσο άφωνα είναι και τα ψάρια», καταγγέλλει.

Κ. Παπακώστα: Η λαλίστατη Γεννηματά δεν λέει κουβέντα για τα μαύρα ταμεία

Με αφορμή την επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στο Βερολίνο και αναφερόμενη στην απολογία του Θεόδωρου Τσουκάτου σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens, η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου, σε γραπτή ανακοίνωσή της δήλωσε:

«Με έκπληξη παρακολουθούμε την κ. Φώφη Γεννηματά να επιχειρεί να αποδομήσει την εικόνα της ελληνικής Οικονομίας κατά την επίσκεψη και τις επαφές που είχε στο Βερολίνο. Με έκπληξη, επίσης, παρακολουθώ την κυρία Γεννηματά να κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση και σε εμένα προσωπικά που συμμαχώ μαζί της με συγκεκριμένες προγραμματικές συγκλίσεις, για την κατάσταση της Οικονομίας, όταν η ίδια αποφεύγει να δώσει στον ελληνικό λαό απαντήσεις για τα "μαύρα ταμεία" του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα μετά και τις νέες δηλώσεις του κ. Τσουκάτου, του επονομαζόμενου "στρατηγού" του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος απολογούμενος είπε "απαιτώ από την ηγεσία του κόμματός μου που με εγκατέλειψε …να ζητήσει συγνώμη γιατί δεν είπε την αλήθεια"… Μέχρι αυτή την ώρα η κ. Γεννηματά παραμένει άφωνη, όσο άφωνα είναι και τα ψάρια».

Συνεχίζοντας η κυρία Παπακώστα επισημαίνει: «Μάλιστα θυμίζω ότι κατά τη διάρκεια της "τηλεοπτικής μάχης" των πολιτικών αρχηγών στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 ρωτήθηκε σχετικά και χωρίς να ερυθριάζει, απάντησε ότι είναι σπατάλη χρόνου τα "μαύρα ταμεία" του ΠΑΣΟΚ και δεν αφορούν τον ελληνικό λαό. Με ποια πολιτική ηθική σήμερα η κυρία Γεννηματά, ως πρόεδρος ενός κόμματος που κατά τον κ. Τσουκάτο δεν έχει πει την αλήθεια για τα "μαύρα ταμεία", ζητά να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού; Με ποια πολιτικά εχέγγυα η κ. Γεννηματά ζητά από τον ελληνικό λαό να ψηφίσει το κόμμα της, το οποίο δυστυχώς "ξεπλύθηκε" με τη συνδρομή της συγκυβέρνησης με πυλώνα τη Νέα Δημοκρατία το 2012 και δυστυχώς το "ξεπλένει" και η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με την "γέφυρα" μεταξύ των δύο αρχηγών, η οποία καθορίζει και τη "γέφυρα" συνεργασίας των δύο κομμάτων;»

Η αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νεάς Ελληνικής Ορμής καταλήγει λέγοντας: «Καλώ την κ. Γεννηματά να σταματήσει τις υποδείξεις στην κυβέρνηση και ιδίως απέναντι σε βουλευτές και προέδρους κομμάτων για την κατά συνείδηση ψήφο τους και την πολιτική τους συμπεριφορά, διότι δεν διαθέτει το ηθικό και πολιτικό ανάστημα γι’ αυτό και να δώσει επιτέλους απαντήσεις στον ελληνικό λαό για την διαχείριση των οικονομικών του κόμματος στο οποίο "ηγείται", το οποίο είναι εξαιρετικά επαχθές για τα ελληνικά νοικοκυριά, ιδίως για τα πιο αδύναμα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v