Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουτσούμπας: Υπεύθυνες όλες οι κυβερνήσεις για την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ

«Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη μάχη, μπροστά στους αγώνες για να υπογραφούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, και εδώ στη ΛΑΡΚΟ, και βεβαίως σε αυτό τον αγώνα το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρωτοπορία», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κουτσούμπας: Υπεύθυνες όλες οι κυβερνήσεις για την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ

«Βρισκόμαστε σήμερα στη Λάρυμνα, όπου βρίσκεται η ΛΑΡΚΟ, μια τεράστια επιχείρηση στρατηγικής σημασίας, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει συνολικά την ανάπτυξη της οικονομίας σε όφελος των εργαζομένων. Αντί γι αυτό όμως βλέπουμε, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, να απαξιώνεται συνεχώς, να συρρικνώνονται εργασιακά δικαιώματα» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη μάχη, μπροστά στους αγώνες για να υπογραφούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, και εδώ στη ΛΑΡΚΟ, και βεβαίως σε αυτό τον αγώνα το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρωτοπορία. Γι' αυτό λοιπόν στις 7 Ιούλη οι εργαζόμενοι πρέπει να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ και στη Βουλή και στους αγώνες, στο λαϊκό κίνημα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάμε μπροστά» καταλήγει στη δήλωση του ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v