Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αδ. Γεωργιάδης για Θάνου: Οταν ο νόμος γίνει ΦΕΚ πάει σπίτι της

Πρέπει να είναι καταδικαστέο ένας άνθρωπος να δηλώνει πως «δεν παραιτείται όσο νόμοι και να ψηφιστούν».

Αδ. Γεωργιάδης για Θάνου: Οταν ο νόμος γίνει ΦΕΚ πάει σπίτι της

“Η διάταξη που φέρνουμε δεν είναι φωτογραφική, Φωτογραφικός ήταν ο διορισμός της κυρίας Θάνου” υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, λέγοντας πως ¨η τροπολογία και θα ψηφιστεί και θα εφαρμοστεί”. Μιλώντας στην Ολομέλεια σημείωσε πως όταν εκδοθεί και το ΦΕΚ “θα βγει διαπιστωτική πράξη για να πάει σπίτι της”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε πως “η κυρία Θάνου είχε την προκλητική εύνοια του κύριου Τσίπρα”. Συνέχισε λέγοντας ότι τώρα δηλώνει παντού πως δεν παραιτείται και λέγοντας πως “αυτό είναι σχεδόν αξιοθρήνητο”. Για να προσθέσει πως πρέπει να είναι καταδικαστέο το ότι “ένας άνθρωπος δηλώνει πως δεν παραιτείται όσο νόμοι και να ψηφιστούν”.

Για το άσυλο ο Αδ. Γεωργιάδης είπε “δεν υπάρχει πραγματική ελευθερία απόψεων στο πανεπιστήμιο σήμερα” για να συμπληρώσει “υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που ασκούν σωματική βία και με αυτή ελέγχουν όλο το πανεπιστήμιο”. Παράλληλα σημείωσε πως ο ίδιος δεν μπορεί να πάει στα πανεπιστήμια λόγω της δράσης συγκεκριμένων ακραίων ομάδων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο παρεμπόριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v