Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για Novartis ο Ευ. Βενιζέλος

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο κ. Βενιζέλος είχε καταθέσει μήνυση 22 σελίδων σε βάρος του ανώνυμου-προστατευόμενου μάρτυρα με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης».

Καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για Novartis ο Ευ. Βενιζέλος

Στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη αναμένεται να προσέλθει σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση της Novartis. Τον Φεβρουάριο του 2018, ο κ. Βενιζέλος είχε καταθέσει μήνυση 22 σελίδων σε βάρος του ανώνυμου-προστατευόμενου μάρτυρα με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης».

Υπενθυμίζεται ότι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του ομοιόβαθμου συναδέλφου τους και πρώην επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννη Αγγελή για πολιτικές παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, ενώ παράλληλα ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Έως τώρα στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου έχουν καταθέσει ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος διετέλεσε επόπτης της Εισαγγελίας διαφθοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v