Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο άλμα του πληθωρισμού επιβεβαιώνει την κοροϊδία Μητσοτάκη

«Οι πολίτες πληρώνουν τις επιλογές Μητσοτάκη, την ώρα που εξελίσσεται στις πλάτες τους ένα πάρτι με 7,5 δισ. απευθείας αναθέσεις, με χρυσούς μισθούς και μπόνους στον διοικητή και σε στελέχη της ΔΕΗ, με φοροαπαλλαγές σε ισχυρούς», αναφέρει ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο άλμα του πληθωρισμού επιβεβαιώνει την κοροϊδία Μητσοτάκη

«Η Eurostat κατέγραψε νέο άλμα του πληθωρισμού στη χώρα μας στο 12% τον Ιούνιο. Ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι 3,4 μονάδες υψηλότερος από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης. Η αφαίμαξη του εισοδήματος εργαζομένων, νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων όχι απλά συνεχίζεται αλλά εντείνεται καθημερινά με ευθύνη της κυβέρνησης», αναφέρει κοινή δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, τομεάρχη Οικονομικών και του Αλέξη Χαρίτση, τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Η κάλυψη και επιδότηση της αισχροκέρδειας και η στήριξη των καρτέλ, τα απολύτως ανεπαρκή βοηθήματα προεκλογικού χαρακτήρα, η άρνηση λήψης ουσιαστικών μέτρων με επιβολή πλαφόν στις τιμές της ενέργειας και στα κέρδη των εταιρειών, η άρνηση μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα, η άρνηση ουσιαστικής αύξησης του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, είναι οι επιλογές που οδηγούν σε φτωχοποίηση των λαϊκών και των μεσαίων στρωμάτων.

Οι πολίτες πληρώνουν τις επιλογές και την κοροϊδία Μητσοτάκη, την ώρα που εξελίσσεται στις πλάτες τους ένα πάρτι με 7,5 δισ. απευθείας αναθέσεις, με χρυσούς μισθούς και μπόνους στον διοικητή και σε στελέχη της ΔEΗ, με φοροαπαλλαγές σε ισχυρούς και ανώτατες περιουσίες ενώ τα έσοδα από τον ΦΠΑ λόγω ακρίβειας έχουν εκτιναχθεί.

Κάθε μέρα παραμονής της ΝΔ στην κυβέρνηση είναι μέρα λεηλασίας της κοινωνίας. Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v