Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Οικονόμου: Οι ιδέες του Αλέξη Τσίπρα μυρίζουν ναφθαλίνη

Δίνουμε λύσεις με πράξεις και έργα, που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα δραστικά και ανοίγουν νέες προοπτικές για την πατρίδα και την κοινωνία, υποστηρίζει.

Γ. Οικονόμου: Οι ιδέες του Αλέξη Τσίπρα μυρίζουν ναφθαλίνη

«Η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για το νομοσχέδιο "Νέοι ορίζοντες για τα ΑΕΙ", που προωθεί η Κυβέρνηση, μυρίζει έντονα ναφθαλίνη», υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι ιδέες του κ. Τσίπρα και το πολιτικό του λεξιλόγιο αφορούν το παρωχημένο παρελθόν και δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες της νεολαίας και των πανεπιστημιακών στο 2022. Ο κ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση της πιο ακραίας οπισθοδρόμησης και αντιδραστικότητας, υπερασπιζόμενος όλα όσα απαιτεί η κοινωνία να αλλάξουν δραστικά. Υπερασπίζεται τη βαριοπούλα και την ανομία.

Η Κυβέρνηση υπερασπίζεται τη γνώση, την έρευνα, την ακαδημαϊκότητα, την προκοπή των ΑΕΙ και της νεολαίας. Όσον αφορά δε τον χρόνο εισαγωγής του νομοσχεδίου, η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα αποδεικνύει το τεκτονικό ρήγμα που μας χωρίζει. Αυτός θεωρεί ότι σε περιβάλλον τεράστιων κρίσεων και προκλήσεων, λύση είναι η αδράνεια. Εμείς, αντίθετα, δίνουμε λύσεις με πράξεις και έργα, που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα δραστικά και ανοίγουν νέες προοπτικές για την πατρίδα και την κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v