Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωρικάκος: Προκλητικές και ψευδείς οι δηλώσεις Σοϊλού για εκπαίδευση τρομοκρατών

Ολη η Ευρώπη γνωρίζει ότι η Τουρκία συνεχίζει και εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους , τους παράτυπους μετανάστες, όπως το έκανε και τον Μάρτιο του 2020, σπρώχνοντάς τους πολλές φορές βιαίως προς τα σύνορά μας, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Θεοδωρικάκος: Προκλητικές και ψευδείς οι δηλώσεις Σοϊλού για εκπαίδευση τρομοκρατών

Άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Τούρκος υπουργός επαναλαμβάνει τις κατηγορίες ότι η Ελλάδα είναι κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών και εκπαιδεύει στελέχη του ΡΚΚ σε στρατόπεδο στο Λαύριο

Συγκεκριμένα ο Τ. Θεοδωρικάκος τόνισε:

«Οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών ότι η Ελλάδα είναι κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών είναι προκλητικές και δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Και αυτό το γνωρίζει ολόκληρη η Ευρώπη.

Όπως γνωρίζει πολύ καλά, ότι η Τουρκία συνεχίζει και εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους , τους παράτυπους μετανάστες, όπως το έκανε και τον Μάρτιο του 2020, σπρώχνοντάς τους πολλές φορές βιαίως προς τα σύνορά μας, τα οποία είναι τα σύνορα της Ευρώπης με την Τουρκία. Δεν θα το επιτρέψουμε. Υπερασπιζόμαστε τα σύνορά μας στο όνομα του Διεθνούς Δικαίου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v