Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερντογάν: Οι πολιτικές της Ελλάδας μυρίζουν πρόκληση και προβοκάτσια

«Οσοι κρύβονται κάτω από τη φούστα άλλων δεν έχουν αξιοπρεπή στάση. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι τόσο από τους Έλληνες πολιτικούς όσο και από αυτούς που χρησιμοποιούν τον ελληνικό λαό», υποστηρίζει ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ερντογάν: Οι πολιτικές της Ελλάδας μυρίζουν πρόκληση και προβοκάτσια

Επίθεση διανθισμένη με προκλήσεις και ιστορικές αναφορές εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του μετά το υπουργικό συμβούλιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Open, ο Ερντογάν σημείωσε:

Στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών εκφράσαμε τη θέση μας για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, καθώς και για πολλά ζητήματα. Ενώ καταβάλλουμε ειλικρινείς προσπάθειες για να τερματίσουμε τις εντάσεις, παρακολουθούμε τις πολιτικές της Ελλάδας που μυρίζουν πρόκληση και προβοκάτσια. Η Ελλάδα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ίση μας στρατιωτικά, πολιτικά και οικονομικά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κύριος λόγος για όσους προκαλούν και ενθαρρύνουν τους Έλληνες πολιτικούς είναι να αποτρέψουν το μεγάλο και ισχυρό πρόγραμμα της Τουρκίας τρώγοντας τον χρόνο μας, την ενέργεια και την προσοχή της χώρας μας. Ας θυμηθούν το τίμημα που πλήρωσαν πριν έναν αιώνα.

Σημείωσε δε πως «όσοι κρύβονται κάτω από τη φούστα άλλων δεν έχουν αξιοπρεπή στάση. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι τόσο από τους Έλληνες πολιτικούς όσο και από αυτούς που χρησιμοποιούν τον ελληνικό λαό. Οι Έλληνες κυβερνώντες που κατατρόπωσαν τη χώρα τους πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά λόγω των φαύλων πολιτικών τους υπολογισμών, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να δώσουν λογαριασμό στο δικό τους λαό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v