Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οικονόμου: Ισχυρό μήνυμα ενότητας η εκδήλωση Σαμαρά

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού.

Οικονόμου: Ισχυρό μήνυμα ενότητας η εκδήλωση Σαμαρά

«Η χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος ‘’Αντώνης Σαμαράς’’ ήταν ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και σύμπλευσης της παράταξης της ΝΔ τόσο σε επίπεδο εικόνας, όσο και ουσίας». Έτσι σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, την ομιλία του τ. πρωθυπουργού, ο οποίος -όπως είπε- «ανέπτυξε τις προσωπικές του απόψεις σε μια σειρά από ζητήματα».

Για τις νέες τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει ανοιχτή την πόρτα του διαλόγου. Η χώρα μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Η συνεχής προκλητική τακτική της Τουρκίας δεν υπάρχει περίπτωση να μας αποπροσανατολίσει από το να αναδεικνύουμε την παραχάραξη της πραγματικότητας και της αλήθειας και να ενισχύουμε αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας».

Αναφορικά με τα επεισόδια που προκαλούν ρομά με αφορμή τον πυροβολισμό 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συμπολίτες μας ρομά. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν. Όμως δεν δικαιολογείται καμία εκδήλωση βίας και ανομίας από όσους θεωρούν ότι αδικούνται. Δεν μπορούμε αν επιτρέψουμε συνθήκες χάους από τον οποιοδήποτε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v