Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ-Παρέλαση γελοιότητας ΝΔ: «Παρακολουθήσεις για προστασία... παρακολουθουμένων»!

Προσπάθεια «να δικαιολογήσουν το "ναι" στο παρακράτος Μητσοτάκη. Η κατρακύλα και ο αυτοεξευτελισμός τους δεν έχει τέλος», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας «δικαιολογίες, όπως του κ. Κουμουτσάκου... ή του κ. Θεοχάρη».

ΣΥΡΙΖΑ-Παρέλαση γελοιότητας ΝΔ: «Παρακολουθήσεις για προστασία... παρακολουθουμένων»!

«Χθες με την ψήφο τους 156 βουλευτές της ΝΔ μετέτρεψαν το σκάνδαλο Μητσοτάκη με τις παρακρατικές υποκλοπές σε σκάνδαλο της ΝΔ», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Κατανοούμε την άβολη θέση τους, αφού άλλοι για την καρέκλα και άλλοι γιατί εκβιάζονται από τις παρακολουθήσεις, ψήφισαν υπέρ των υποκλοπών ακόμα και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για τα δις των εξοπλιστικών», προσθέτει.

«Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τη σημερινή παρέλαση γελοιότητας, με δικαιολογίες όπως του κ. Κουμουτσάκου πως «δεν αποκλείεται οι παρακολουθήσεις αυτές για εθνική ασφάλεια να έγιναν για προστασία των παρακολουθουμένων» ή του κ. Θεοχάρη πως ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και υπουργούς, όπως ο Ζελένσκι, που τους παρακολουθούσε για διαφθορά και κατασκοπεία! Οι βουλευτές της ΝΔ απλά επιβεβαιώνουν πως η κατρακύλα και ο αυτοεξευτελισμός τους δεν έχει τέλος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v