Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσαπανίδου: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με ΑΝΕΛ όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με ΝΔ

Ελπίζαμε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ, τόνισε η Πόπη Τσαπανίδου σε απάντηση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Τσαπανίδου: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με ΑΝΕΛ όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με ΝΔ

Απάντηση στα όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω της εκπροσώπου Τύπου του, Πόπης Τσαπανίδου.

Ειδικότερα, η κ. Τσαπανίδου τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά» και πρόσθεσε ότι «στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου και κατέληξε λέγοντας ότι «ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ». 

Η ανάρτηση Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτηση που έκανε νωρίτερα σημείωσε ότι «η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε».

«Κ. Τσίπρα σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις» αναφέρει στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης έχοντας ανεβάσει μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και προσθέτει: «'Προοδευτικά' μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς».

«Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας» καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v