Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσαπανίδου για «Μπάρμπαρα»: Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο

«Μετά το περσινό φιάσκο, ο κ. Μητσοτάκης το μόνο που έκανε σήμερα είναι να παραδεχθεί πως πέρυσι τα έκανε μαντάρα και φέτος απλά έκλεισε από μόνος του τα πάντα και παρέλυσε την Αττική και τη μισή χώρα, πριν ακόμα πέσει το πρώτο χιόνι», σχολιάζει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσαπανίδου για «Μπάρμπαρα»: Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο

«Είναι άξιο απορίας για τί ακριβώς κομπάζει ο κ. Μητσοτάκης, διαπιστώνοντας πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού, με δύο πόντους χιόνι.

Για το κλείσιμο ακόμα και της εθνικής οδού, κεντρικών οδικών αρτηριών και σιδηροδρομικών δικτύων πριν καλά καλά χιονίσει;

Για την πλήρη παύση κάθε οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, ώστε να μη χρειαστεί να κρατήσει ανοιχτούς δρόμους;», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου

Μετά το περσινό φιάσκο, ο κ. Μητσοτάκης το μόνο που έκανε σήμερα είναι να παραδεχθεί πως πέρυσι τα έκανε μαντάρα και φέτος απλά έκλεισε από μόνος του τα πάντα και παρέλυσε την Αττική και τη μισή χώρα, πριν ακόμα πέσει το πρώτο χιόνι.

Δουλειά του κράτους, κ. Μητσοτάκη, σε μία προαναγγελθείσα εδώ και μέρες κακοκαιρία, δεν είναι το ολικό λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες με επιπλέον έξοδα, αλλά να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους και να λειτουργεί η χώρα», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v