Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη

Αισθάνομαι ότι πλέον είναι προσωπικό μου στοίχημα να βρούμε τη λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ, τονίζει σε μήνυμα του στο Facebook ο πρωθυπουργός. Υποχρέωση η στήριξη των συγγενών των θυμάτων.

Μητσοτάκης: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη

Στο δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρεται στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στις συντάξεις, στο πρόγραμμα του «Προσωπικού Βοηθού» και του θεσμού της Ημιαυτόνομης Διαβίωσης. 

Για τα Τέμπη ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι δεν ξεχάσει ποτέ τι συνέβη στα Τέμπη και γιατί συνέβη, λέγοντας ο ίδιος και η κυβέρνηση ανέλαβαν την ευθύνη για το τραγικό δυστύχημα. 

Υπογραμμίζει πως αισθάνεται ότι είναι προσωπικό του στοίχημα να βρεθεί η λύση για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ, ενώ χαρακτηρίζει απολύτως λογική την αντίδραση του κόσμου «για τον τόσο άδικο θάνατο 57 ανθρώπων».

«Ακούω και συμμερίζομαι απολύτως το ομόθυμο κοινωνικό αίτημα: να σαρωθεί επιτέλους ό,τι κρατάει την Ελλάδα πίσω, να αλλάξουμε πιο γρήγορα πιο πολλά ώστε να έχουμε μια χώρα που μας αξίζει. Έχω την υποχρέωση να μετατρέψω αυτά τα συναισθήματα σε δημιουργική δράση. Και αυτό σκοπεύω να κάνω» τονίζει ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι αποτελεί υποχρέωση η στήριξη των συγγενών των θυμάτων. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v