Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς για την απελευθέρωση της Καλαμάτας: Ορόσημο για τον αγώνα του 1821

«Οι Ελληνες ξερουμε να αγωνιζομαστε, ξερουμε να κερδιζουμε, ξερουμε οτι η Πατριδα και η Ελευθερια ειναι οι υπερτατες αξιες. Αυτοι ειμαστε, αυτη ειναι η Ελλαδα!», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρώην πρωθυπουργός.

Σαμαράς για την απελευθέρωση της Καλαμάτας: Ορόσημο για τον αγώνα του 1821

"Η σημερινη ημερα αποτελει οροσημο για τον εθνικοαπελευθερωτικο αγωνα των Ελληνων του 1821", αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την επέτειο για την απελευθέρωση της Καλαμάτας.

Οπως αναφέρει ο κ. Σαμαράς: «Απο την Καλαματα η φλογα της Επαναστασης εγινε πυρκαγια. Ο Αγωνας για την απελευθερωση της Πατριδας μας, για του Χριστου την Πιστη την Αγια, αποτελεί ενα ακομη μοναδικο κατορθωμα στην ιστορια του εθνους μας. Ενας Αγωνας απαραμιλλος που συγκλονισε την Οικουμενη κι αφυπνισε τις συνειδησεις των ανθρωπων.

"Ελευθερια ή Θανατος" ήταν το συνθημα του Αγωνα, ενα συνθημα που χαρακτηριζει διαχρονικα τον ελληνικο πολιτισμο. Οι Ελληνες ξερουμε να αγωνιζομαστε, ξερουμε να κερδιζουμε, ξερουμε οτι η Πατριδα και η Ελευθερια ειναι οι υπερτατες αξιες. Αυτοι ειμαστε, αυτη ειναι η Ελλαδα!"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v