Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας για 25η Μαρτίου: Δικαιούμαστε και θα αποκτήσουμε καλύτερη πατρίδα

Οι λαοί που παύουν να αγωνίζονται είναι καταδικασμένοι σε μαρασμό, επισημαίνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. «Στα πρόσωπα των ακριτών μας βλέπεις τη θέληση ενός λαού, θα κερδίσουμε».

Τσίπρας για 25η Μαρτίου: Δικαιούμαστε και θα αποκτήσουμε καλύτερη πατρίδα

«Σήμερα είναι μέρα περηφάνιας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όπου γης», επισημαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Είναι όμως και μέρα περισυλλογής», επισημαίνει. «Για το τι έχουμε και τι μας πρέπει. Γιατί οι λαοί που παύουν να αγωνίζονται είναι καταδικασμένοι σε μαρασμό. Δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα. Και θα την αποκτήσουμε».

Επιστρέφοντας από το ακριτικό νησί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με νέα ανάρτησή του, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «με πείσμα και αγώνα θα κερδίσουμε την πατρίδα που μας αξίζει». 

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ένα ταξίδι-αστραπή στην Τήλο. Μακριά από τα φώτα και τα βάθρα των επισήμων, σε μια αυτοσχέδια παρέλαση της Ελλάδας που επιμένει. Στα πρόσωπα των ακριτών μας βλέπεις τη θέληση ενός λαού. Επιστρέφω αισιόδοξος ότι, ναι, με πείσμα και αγώνα θα κερδίσουμε την πατρίδα που μας αξίζει».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v