Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα Εκλογική Επιτροπή με πρόσωπα-έκπληξη

Στόχος η επικοινωνία με «ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο» προγραμματικό λόγο. Με βάση το τρίπτυχο «τεχνοκρατική επάρκεια-πολιτική εμπειρία-φρεσκάδα και ανανέωση». Όλα τα ονόματα.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα Εκλογική Επιτροπή με πρόσωπα-έκπληξη

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει η διαδικασία ανασύνταξης στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, δίνοντας την αίσθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πράξη τη δέσμευσή του στην Κεντρική Επιτροπή για αλλαγή της εικόνας του κόμματος.

Η νέα Εκλογική Επιτροπή, που θα σηκώσει το βάρος της προώθησης των θέσεων του κόμματος, περιλαμβάνει πρόσωπα-έκπληξη. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, αποτελείται από υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, από μέλη του think tank του κ. Τσίπρα και από πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς, ώστε να συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια, την πολιτική εμπειρία και την απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση.

Κατά τις ίδιες πηγές, στόχος του κόμματος είναι να απευθυνθεί στους πολίτες με ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, προκειμένου να αναδείξει ότι οι προτάσεις του μπορούν να επιφέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών και στην προοπτική της χώρας έναντι της πολιτικής της ΝΔ.

Η σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής:

Ράνια Σβιγκου, Πόπη Τσαπανίδου, Αλέξης Χαρίτσης, Κατερίνα Νοτοπουλου. Ράνια Θρασκιά, Κώστας Ζαχαριάδης, Διάνα Βουτυράκου, Νικόλας Φαραντούρης, Διονύσης Τεμπονέρας, Ευάγγελος Αποστολάκης, Γρήγορης Θεοδωράκης, Χάρης Μαμουλάκης, Έφη Αχτσιόγλου, Αθηνά Λινού, Δημήτρης Λυριτσής, Τζένη Λειβαδαρου, Κινυούα Μάινα Νικόδημος, Μακρίνα- Βιόλα Κώστη, Γιώργος Χουλιαράκης, Γιώργος Καραμέρος.

Τα προσεχή εικοσιτετράωρα αναμένεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα που δημιουργείται με στόχο τον οργανωτικό συντονισμό σε κάθε περιφέρεια, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου το οποίο θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση καθόλη την προεκλογική περίοδο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v