Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης για Π. Φύσσα: Δεν τελειώνει ο αγώνας κατά του νεοναζισμού

«Είναι πια προφανής η πολιτική υποκρισία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνήθηκαν να στηρίξουν τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για να μην κατέλθει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Ηλίας Κασιδιάρης», δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος.

Ανδρουλάκης για Π. Φύσσα: Δεν τελειώνει ο αγώνας κατά του νεοναζισμού

«Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από τη νύχτα που η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης.

Οπως αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης, «τίποτα δεν ξεχνιέται και τίποτα δεν τελειώνει στον αγώνα κατά του νεοναζισμού, του ρατσισμού και των εχθρών της Δημοκρατίας -όποια προσωπεία και αν φορέσουν.

Δέκα χρόνια μετά, κανένας και καμία δεν δικαιούται να μην αντιλαμβάνεται πως η ψήφος στους φονιάδες των μεταναστών, του Φύσσα και στους υμνητές του Χίτλερ δεν είναι αντισυστημική.

Οφείλουμε να θυμόμαστε τη δολοφονική δράση της Ακροδεξιάς, για να μην τεθούμε αντιμέτωποι ξανά με μια παρόμοια συνθήκη.

Οφείλουμε επίσης, ως σύγχρονη Κεντροαριστερά, να αγωνιστούμε ενάντια στις αιτίες που εκκολάπτουν "το αυγό του φιδιού". Τη διεύρυνση των ανισοτήτων, την υποβάθμιση των θεσμών κοινωνικής προστασίας και του κράτους δικαίου και την κρίση αντιπροσώπευσης.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ήταν, είναι και θα είναι στην εμπροσθοφυλακή αυτού του αγώνα, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής.

Είναι πια προφανής η πολιτική υποκρισία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνήθηκαν να στηρίξουν τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για να μην κατέλθει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Ηλίας Κασιδιάρης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v