Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Fieratex στο Κιλκίς

Tο εργοστάσιο Fieratex στον Παντελεήμονα Κιλκίς, έθεσε τους εργαζομένους σε καθεστώς διαθεσιμότητας, με άγνωστο μέλλον και φόβους για ενδεχόμενο «λουκέτο» οδηγώντας 100 οικογένειες στην ανασφάλεια της ανεργίας, τονίζουν οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Fieratex στο Κιλκίς

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας για την διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης καθώς και το έλλειμα αναπτυξιακού σχεδιασμού. Η μη στήριξη της επιχειρηματικότητας, ειδικά στην ελληνική περιφέρεια, επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά», επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι τομεάρχες Εργασίας και Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος και Π. Παππάς.

Οπως επισημαίνουν, «το εργοστάσιο Fieratex στον Παντελεήμονα Κιλκίς, έθεσε τους εργαζομένους σε καθεστώς διαθεσιμότητας, με άγνωστο μέλλον και φόβους για ενδεχόμενο «λουκέτο» οδηγώντας 100 οικογένειες στην ανασφάλεια της ανεργίας.

Τα δυσβάσταχτα κόστη ενέργειας και η έλλειψη πρόσβασης σε δανειοδότηση, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές αγορές γειτονικών χωρών, οδηγούν τις επιχειρήσεις, τη μια μετά την άλλη, σε κατάρρευση, με ολέθριες συνέπειες για την κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σταθεί στο πλευρό των εργαζόμενων που διεκδικούν το δικαίωμα πρόσβασης στην εργασία, αλλά και στο πλευρό της υγιούς επιχειρηματικότητας που παλεύει να επιβιώσει σε μια Ελλάδα που ευνοεί συστηματικά συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους και συμφέροντα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v