Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βόρεια Κορέα: Επιβάλλεται δια νόμου το κούρεμα αλά Κιμ Γιονγκ Ουν!

Οι άνδρες με μακριά μαλλιά θα πρέπει να τα κόψουν και να αντιγράψουν το χτένισμα του ηγέτη της χώρας, ενώ οι γυναίκες έχουν διαταχθεί να υιοθετήσουν το χτένισμα της συζύγου του, αναφέρει ο Telegraph.

Βόρεια Κορέα: Επιβάλλεται δια νόμου το κούρεμα αλά Κιμ Γιονγκ Ουν!

Τους... μακρυμάλληδες έβαλε στο στόχαστρο η Βόρεια Κορέα, αφού τους διέταξε να αντιγράψουν το ιδιαίτερο κούρεμα του Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Telegraph.

Πηγές στην Πιονγιάνγκ, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα της χώρας Chosun Ilbo, ανέφεραν πως οι αρχές στην πρωτεύουσα εξέδωσαν διαταγή με την οποία απαιτούν οι άνδρες να διατηρούν τα μαλλιά τους σε μάκρος το πολύ δύο ιντσών, αλλά και να αντιγράψουν το χτένισμα-σήμα κατατεθέν του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ταυτόχρονα, οι γυναίκες της χώρας θα πρέπει να υιοθετήσουν το χτένισμα της Ri Sol-ju, συζύγου του ηγέτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, μοναδικές εξαιρέσεις στους κανόνες αυτούς είναι οι ηθοποιοί και ανάλογα επαγγέλματα.

Πάντως, οι αναλυτές τονίζουν πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν υιοθέτησε αυτό το χτένισμα από τον παππού του, τον άνθρωπο που θεωρείται ο ιδρυτής της Βόρειας Κορέας, ως ένδειξη του ότι επιδιώκει να οδηγήσει τη χώρα στις παλιές της δόξες. Ο Telegraph αναφέρει πως υπάρχουν υποψίες ακόμη και ότι ο Kim Jong-un έχει κάνει πλαστική επέμβαση, ώστε να μοιάζει περισσότερο στον παππού του.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v