Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλιφόρνια με τουλάχιστον 11 τραυματίες

Η αστυνομία σημείωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο, ενώ ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ο ύποπτος που άνοιξε πυρ έχει συλληφθεί ή παραμένει ελεύθερος.

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Καλιφόρνια με τουλάχιστον 11 τραυματίες

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, τραυματίστηκαν από πυρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Associated Press, στο νυχτερινό κέντρο Borderline Bar and Grill στο Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνιας γύρω στις 23:20 τοπική ώρα της Τετάρτης. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν νεκροί.


Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά μέσα δείχνουν να απομακρύνονται με φορεία από το νυχτερινό κέντρο άνθρωποι που φέρουν τραύματα όπως φαίνεται από σφαίρες.

Η αστυνομία σημείωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο, ενώ ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ο ύποπτος που άνοιξε πυρ έχει συλληφθεί ή παραμένει ελεύθερος. Το μπαρ αυτό φιλοξενούσε μουσική βραδιά ενός κολεγίου με μουσική κάντρι, σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για εικόνες πανικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, ο ύποπτος για το επεισόδιο αυτό μπορεί να χρησιμοποίησε καπνογόνα και ένα όπλο στην επίθεσή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v