Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Manchester United: 25,1 εκατ. δολάρια για την απόλυση Μουρίνιο

O σύλλογος δημοσίευσε τριμηνιαία κέρδη £208,6 εκατ., καταγράφοντας άνοδο 18% σε σύγκριση με έναν χρόνο νωρίτερα. Είχε στήριξη από τις αλλαγές στα δικαιώματα τηλεοπτικών εκπομπών της UEFA Champions League και του ενός επιπλέον παιχνιδιού στην έδρα της.

Manchester United: 25,1 εκατ. δολάρια για την απόλυση Μουρίνιο

Η απομάκρυνση του προπονητή της Manchester United, Zοζέ Μουρίνιο, και μελών της προπονητικής ομάδας του, κόστισε στον σύλλογο 19,6 εκατ. στερλίνες ($25,1 εκατ.), όπως ανακοίνωσε η ίδια και μεταδίδει το Bloomberg.

Το σύνολο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανακοινώσεων αποτελεσμάτων δεύτερου τριμήνου και είναι υπερδιπλάσιο από το κόστος απομάκρυνσης του προηγούμενου προπονητή της, Louis van Gaal, και των μελών της προπονητικής ομάδας του. Τότε είχε φτάσει τα 8,4 εκατ. στερλίνες.

Η Manchester United δημοσίευσε τριμηνιαία κέρδη ύψους 208,6 εκατ. βρετανικών λιρών, καταγράφοντας άνοδο κατά 18% σε σύγκριση με έναν χρόνο νωρίτερα. Είχε στήριξη από τις αλλαγές στα δικαιώματα τηλεοπτικών εκπομπών της UEFA Champions League και του ενός επιπλέον παιχνιδιού στην έδρα της.

Οι μετοχές του ποδοσφαιρικού συλλόγου, που τελούν υπό διαπραγμάτευση στη Νέα Υόρκη, κυμαίνονται 24% χαμηλότερα από το υψηλό του Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v