Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκουρλέτης: Eπρεπε να σπάσουμε τη συμφωνία με Καμμένο από τον Αύγουστο του 2018

Αναλώσαμε πολιτικό κεφάλαιο με το να εξηγούμε κάθε βδομάδα και να ερμηνεύουμε τις δηλώσεις του Καμμένου, αν θα ρίξει ή όχι την κυβέρνηση, δήλωσε στον ALPHA TV ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σκουρλέτης: Eπρεπε να σπάσουμε τη συμφωνία με Καμμένο από τον Αύγουστο του 2018

«Βρισκόμαστε στη δεκαετία της "συριζοποίησης" κάποιων δυνάμεων που παλαιότερα εκφράζονταν από τον κεντροαριστερό χώρο» είπε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ALPHA TV.

«Ερχόμαστε από πολύ παλιά και έχουμε και πολύ μέλλον. Δεν ξεκινάμε τώρα» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «δεν βρισκόμαστε, λοιπόν, μπροστά σε μια καινούργια φάση».

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «πρέπει να υπάρξει μια εξωστρεφής απολογιστική διαδικασία (...) και με την παρουσία μας μέσα στην ίδια την κοινωνία, να αναζητήσουμε τις δικές μας αστοχίες, που ήταν τα δικά μας τα λάθη και δεν μπορέσαμε να ξανακερδίσουμε την κυβέρνηση».

Τόνισε δε, ότι «από τον Αύγουστο του 2018 θα έπρεπε να είχε σπάσει η συμφωνία με τον Καμμένο» καθώς «ήταν μία χρυσή περίοδος όπου είχαμε να επιδείξουμε συγκεκριμένο έργο που αφορούσε την οικονομία».

Όπως είπε, «το "σκεπάσαμε", αναλώσαμε πολιτικό κεφάλαιο με το να εξηγούμε κάθε βδομάδα και να ερμηνεύουμε τις δηλώσεις του Καμμένου, αν θα ρίξει ή όχι την κυβέρνηση. Εκεί θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v