Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JPMorgan: Απίθανη μια συμφωνία για το Brexit στη Σύνοδο της ΕΕ

«Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση είναι πολύ πιο αρνητικός παρά θετικός σε ό,τι αφορά τις προοπτικές να επιτευχθεί μια αναθεωρημένη Συμφωνία Αποχώρησης στη σύνοδο κορυφής του Οκτωβρίου», ανέφερε σε έκθεσή της.

JPMorgan: Απίθανη μια συμφωνία για το Brexit στη Σύνοδο της ΕΕ

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JPMorgan ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι αρνητική σε ό,τι αφορά την προοπτική ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον να πετύχει μια συμφωνία για το Brexit στη σύνοδο της ΕΕ στις 17-18 Οκτωβρίου.

«Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση είναι πολύ πιο αρνητικός παρά θετικός σε ό,τι αφορά τις προοπτικές να επιτευχθεί μια αναθεωρημένη Συμφωνία Αποχώρησης στη σύνοδο κορυφής του Οκτωβρίου», ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η JPMorgan σε έκθεσή της προς τους πελάτες της.

«Η διαπραγματευτική προσέγγιση του Ηνωμένου Βασιλείου φαίνεται να είναι να παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες των προτάσεών του αργά στη διαδικασία και να χρησιμοποιηθεί η ωμή βία της απειλής της μη συμφωνίας, προκειμένου να αναγκαστεί η ΕΕ να τις αποδεχθεί», ανέφερε η JPMorgan.

«Η πολύ περιορισμένη αξιοπιστία αυτής της απειλής έρχεται να προστεθεί στους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να λειτουργήσει μια τέτοια προσέγγιση ωμής βίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v