Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το μεγάλο «ναι» στο twitter αναμένεται να πει σήμερα ο Ελον Μάσκ

Ισχυρό ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει επίσης τα πρόσφατα σχόλιά του σχετικά με την τηλεργασία, αλλά και να μιλήσει για τη στρατηγική του για το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αυξάνονται 5% οι μετοχές του τελευταίου.

Το μεγάλο «ναι» στο twitter αναμένεται να πει σήμερα ο Ελον Μάσκ

Ο Έλον Μασκ αναμένεται να επιβεβαιώσει την Πέμπτη, την επιθυμία του να εξαγοράσει την Twitter Inc, μιλώντας στους εργαζόμενους της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, όπως ανέφερε χθες σε ένα δημοσίευμά της, η εφημερίδα “The Wall Street Journal,” επικαλούμενη μία πηγή που έχει λάβει γνώση για το ζήτημα αυτό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Inc είναι ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει πρόσφατα σχόλιά του σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά και να μιλήσει για τη στρατηγική του για το Twitter, συμπεριλαμβανομένου και του ρόλου της διαφήμισης αλλά και των συνδρομών, σύμφωνα με μία αναφορά που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Η Twitter και η Tesla δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού του Reuters, που έγινε εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας.

Ο Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ενώ προσπαθεί να εξαγοράσει το Twitter για το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων (42,14 δισεκατομμύρια ευρώ).

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο Μασκ δήλωσε ότι απαιτείται για τους εργαζόμενους της Tesla να βρίσκονται στα γραφεία τους κατ’ ελάχιστο για σαράντα ώρες ανά εβδομάδα, κλείνοντας την πόρτα σε κάθε ενδεχόμενο εξ αποστάσεως εργασίας. «Αν δεν εμφανιστείς, θα υποθέσουμε ότι έχεις παραιτηθεί», είπε ο ίδιος.

Η τιμή των μετοχών του Twitter αυξήθηκε κατά 5%, μετά την αύξηση κατά 2% την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v