Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μασκ: Το προσωπικό του Twitter πρέπει να μειωθεί

Σε διαδικτυακή συνάντηση με υπαλλήλους του Twitter ο Μασκ αποκάλυψε τα σχέδια του για το κοινωνικό δίκτυο. Στόχος η αύξηση των χρηστών στο 1 δισ. Δυνατότητα πληρωμών και με κρυπτονομίσματα. Τι ανέφερε για την ελευθερία του λόγου και τη θέση του CEO.

Μασκ: Το προσωπικό του Twitter πρέπει να μειωθεί

O Έλον Μασκ πραγματοποίησε την Πέμπτη διαδικτυακή συνομιλία με υπαλλήλους του Twitter, για πρώτη φορά από τότε που κατέθεσε προσφορά για εξαγορά του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Μασκ τόνισε ότι πρέπει να «υπάρξει εξορθολογισμός στον αριθμό των εργαζομένων. 

«Η εταιρειά πρέπει να γίνει υγιής. Αυτή τη στιγμή τα κόστη υπερβαίνουν τα έσοδα» πρόσθεσε. 

Σημείωσε επίσης ότι θέλει να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών του Twitter σε τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο, ενώ ανέφερε ότι η διαφήμιση θα συνεχίσει να είναι σημαντική για την εταιρεία. 

Τάχθηκε επίσης υπέρ της ενσωμάτωσης υπηρεσιών πληρωμών στο κοινωνικό δίκτυο, με εθνικά νομίσματα αλλά και κρυπτονομίσματα.

Όσον αφορά το ζήτημα της ελευθερίας του λόγου, ο Μασκ υποστήριξε ότι ο καθένας θα πρέπει να έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει στο Twitter αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Twitter προωθεί τις απόψεις τους.

O δισεκατομμυριούχος επισήμανε ακόμα ότι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει CEO στο Twitter. Υποστήριξε ότι τον ενδιαφέρει να οδηγήσει το προϊόν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά ο στόχος του δεν είναι να έχει συγκεκριμένους τίτλους. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v