Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Meta (Facebook): Πρώτη φορά υποχώρησαν τα τριμηνιαία έσοδα

Εφτασαν στα 28,8 δισ. δολάρια το δεύτερο τρίμηνο, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 28,9 δισ. Η μετοχή της καταγράφει απώλειες πάνω από 4% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall.

Meta (Facebook): Πρώτη φορά υποχώρησαν τα τριμηνιαία έσοδα

Η Meta Platforms Inc., ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που περιλαμβάνει το Facebook και το Instagram, ανέφερε την πρώτη τριμηνιαία πτώση των πωλήσεών της, επικαλούμενη τη συρρίκνωση των προϋπολογισμών των διαφημιζόμενων.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, τα έσοδα της Meta υποχώρησαν στα 28,8 δισ. δολάρια το δεύτερο τρίμηνο, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 28,9 δισ. Οι προβλέψεις της εταιρείας για την τρέχουσα περίοδο επίσης κινούνται χαμηλότερα. Οι μετοχές καταγράφουν απώλειες πάνω από 4% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall.

Τα έσοδα για το τρέχον τρίμηνο θα είναι 26 με 28,5 δισ. δολάρια, έναντι πρόβλεψης των αναλυτών για 30,3 δισ., ανέφερε η εταιρεία την Τετάρτη.

Κάθε μέρα, 2,88 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα από τα κοινωνικά δίκτυα της Meta, ελαφρώς λιγότεροι από την εκτίμηση των αναλυτών για 2,91 δισ. χρήστες.

Οι μετοχές της Meta που εδρεύει στην Καλιφόρνια, Menlo Park, κινούνται αρνητικά κατά 4,5% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές. Η μετοχή έχει χάσει τη μισή αξία της φέτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v