Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η UBS επενδύει στο τεχνολογικό «μονόκερο» BigPanda

Μέσω της πλατφόρμας UBS Next η επένδυση. Η πλατφόρμα της BigPanda βοηθά στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης συμβάντων. Πού αποσκοπεί με την κίνηση ο επενδυτικός οίκος.

Η UBS επενδύει στο τεχνολογικό «μονόκερο» BigPanda

Η UBS ανακοίνωσε την επένδυση της στη BigPanda, μια κορυφαία εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης και IT operations (AIOps) πλατφόρμα, μέσω της UBS Next, της μονάδας στρατηγικών επιχειρήσεων και καινοτομίας της εταιρείας.

Καθώς οι πελάτες αναζητούν ολοένα και περισσότερο ψηφιακές υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις γίνονται όλο και περισσότερο καθοδηγούμενες από τα δεδομένα, η UBS εμπλέκει ενεργά την κοινότητα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και επενδύει σε εταιρείες με τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα για να διαμορφώσει το μέλλον των τραπεζικών υπηρεσιών για τους πελάτες.

Η πλατφόρμα της BigPanda βοηθά στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης συμβάντων, ώστε να διασφαλίζεται ότι τα συστήματα παραμένουν σε λειτουργία. Ως αποτέλεσμα, η πλατφόρμα βοηθά τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος, να βελτιώσουν τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, να αυξήσουν τη διαφάνεια και να να βελτιώσουν την ταχύτητα των λειτουργιών πληροφορικής.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναπτύξουμε τη σχέση μας με την BigPanda μέσω αυτής της επένδυσης, συμβάλλοντας στην προώθηση της ψηφιακής ‘διαταραχή’ και την καινοτομία στον τομέα των AIOps", δήλωσε ο Mike Dargan, Chief Digital and Information Officer του Ομίλου UBS.

"Με την αύξηση της διαφάνειας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας για την αυτοματοποίηση βασικών διαδικασιών, οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν τον χρόνο διακοπής λειτουργίας και να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες".

"Καθώς οι εταιρείες αυξάνουν την εξάρτησή τους από την τεχνολογία ως παράγοντα ενεργοποίησης και διαφοροποίησης, και τελικά αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους πελάτες, έχει γίνει ακόμη πιο σημαντικό για αυτές να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των πλατφορμών λειτουργίας της πληροφορικής τους", δήλωσε ο Assaf Resnick, CEO και συνιδρυτής της BigPanda.

"Η UBS είναι ένας πρώιμος υιοθετητής του AIOps στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και ομοίως βλέπει τη δύναμη που αναδύεται τεχνολογία που μπορεί να έχει στις δραστηριότητές τους για την παροχή μιας κορυφαίας εμπειρίας πελατών".

Η UBS Next επενδύει και συνεργάζεται με νεοσύστατες επιχειρήσεις fintech και τεχνολογίας σε πρώιμο στάδιο μέσω του χαρτοφυλακίου της ύψους 200 εκατ. δολαρίων και διαχειρίζεται μια θερμοκοιτίδα για έργα καινοτομίας για τη μετατροπή των ιδεών σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Η μονάδα είναι υπεύθυνη για την ενεργοποίηση της καινοτομίας σε ολόκληρη τη UBS, ώστε να βρεθούν νέοι και αποτελεσματικοί τρόποι για τη δέσμευση των πελατών και την παροχή κορυφαίων υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v