Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπερκαλύπτεται πολλές φορές η ΙΡΟ της Porsche

Υπάρχει ζήτηση σε όλο το εύρος τιμών από 76,50 ευρώ έως 82,50 ευρώ. Η περίοδος προσφοράς, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει έως και 9,4 δισ. ευρώ για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αναμένεται να διαρκέσει έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Υπερκαλύπτεται πολλές φορές η ΙΡΟ της Porsche

Την αρχική δημόσια προσφορά της μονάδας σπορ αυτοκινήτων της Porsche προχωρά η Volkswagen, μετά τη δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου κεφαλαιαγοράς, ανοίγοντας τον δρόμο για μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγές στην Ευρώπη εδώ και χρόνια.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το βιβλίο για την πώληση μετοχών είναι ανοιχτό και καλύπτονται πολλές φορές για το πλήρες μέγεθος της ΙΡΟ. Υπάρχει ζήτηση σε όλο το εύρος τιμών από 76,50 ευρώ έως 82,50 ευρώ.

Η περίοδος προσφοράς, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει έως και 9,4 δισεκατομμύρια ευρώ για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, είναι πιθανό να διαρκέσει έως τις 28 Σεπτεμβρίου και να είναι ανοιχτή σε επενδυτές στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελβετία. Η VW πουλάει επίσης μετοχές στην Qatar Investment Authority, στο κρατικό επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας, στην T. Rowe Price και την ADQ, που από κοινού έχουν δεσμευτεί να εγγραφούν σε μετοχές ύψους έως και 3,7 δισεκατομμυρίων ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v