Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TUI: Χειμερινά ταξίδια ακριβότερα 26% έναντι του 2019

Τα Κανάρια Νησιά, το Μεξικό, η Αίγυπτος και το Πράσινο Ακρωτήριο είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί αυτό τον χειμώνα, παρά την κρίση στο κόστος ζωής. Πόσο ανέβασε τις τιμές το καλοκαίρι. Πόσο περισσότερα ξόδεψαν οι παραθεριστές.

TUI: Χειμερινά ταξίδια ακριβότερα 26% έναντι του 2019

O τουριστικός κολοσσός TUI ανέφερε ότι η μέση τιμή πώλησης των καλοκαιρινών πακέτων που λάνσαρε φέτος στην αγορά ήταν 18% υψηλότερα από ό,τι το καλοκαίρι του 2019, καθώς ο κόσμος ξεχύθηκε να κάνει διακοπές μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτή η τάση συνεχίστηκε και τον χειμώνα -όπου η μέση τιμή είναι 26% υψηλότερα από τον χειμώνα του 2018-19.

Τα Κανάρια Νησιά, το Μεξικό, η Αίγυπτος και το Πράσινο Ακρωτήριο είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί αυτό τον χειμώνα, παρά την κρίση στο κόστος ζωής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Φριτς Γιούσεν και ο CFO Σεμπάστιαν Εμπελ δήλωσαν στους μετόχους του ταξιδιωτικού ομίλου ότι ήταν ένα «δυνατό καλοκαίρι για ταξίδια», με πολλούς παραθεριστές να γεμίζουν τις λίστες για πιο ακριβές ή μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές.

Οι παραθεριστές ξόδεψαν σχεδόν 20% περισσότερα φέτος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από ό,τι πριν από την πανδημία, αναφέρει ο Guardian.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v