Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reuters: H PepsiCo καθυστέρησε έξι μήνες να διακόψει την παραγωγή στη Ρωσία

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι αναστέλλει την παραγωγή, τις πωλήσεις, τις προωθητικές ενέργειες και τη διαφήμιση στη Ρωσία.

Reuters: H PepsiCo καθυστέρησε έξι μήνες να διακόψει την παραγωγή στη Ρωσία

H PepsiCo σταμάτησε να φτιάχνει PepsiCola, 7UP και Mountain Dew στη Ρωσία σχεδόν έξι μήνες αφότου η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει τις πωλήσεις και την παραγωγή στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, η κίνηση της PepsiCo έγινε αφότου δημοσιογράφοι του πρακτορείου επισκέφτηκαν δεκάδες σουπερμάρκετ, καταστήματα λιανικής και γυμναστήρια στη Μόσχα και αλλού και βρήκαν κουτάκια και μπουκάλια Pepsi με ημερομηνία παραγωγής από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. 

Σε δήλωση που απέστειλε στο Reuters, η αμερικανική εταιρεία ανέφερε ότι σταμάτησε να φτιάχνει συμπυκνώματα για PepsiCola,Μirinda,7Up και Mountain Dew στη Ρωσία. 

«Όλα τα συμπυκνώματα έχουν εξαντληθεί στη Ρωσία και η παραγωγή έχει σταματήσει» τόνισε εκπρόσωπος της PepsiCo στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Τον Μάρτιο η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι αναστέλλει την παραγωγή, τις πωλήσεις, τις προωθητικές ενέργειες και τη διαφήμιση στη Ρωσία. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v