Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στοπ στις πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων σε Ρώσους έως 65 ετών!

Οι Ρώσοι ηλικίας 18 έως 65 ετών θα πρέπει να έχουν έγγραφο έγκρισης από το Υπουργείο Αμυνας της χώρας αν θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Στοπ στις πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων σε Ρώσους έως 65 ετών!

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες σταμάτησαν να πωλούν εισιτήρια σε Ρώσους ηλικίας 18 έως 65 ετών, εκτός εάν μπορούν να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία έγκρισης για ταξίδι από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Όλες οι πτήσεις από Ρωσία προς διαθέσιμους προορισμούς εξωτερικού εξαντλήθηκαν την Τετάρτη, αφού ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κήρυξε «μερική» κινητοποίηση των 25 εκατομμυρίων εφέδρων της χώρας.

Οι πτήσεις από τη Μόσχα προς τις πρωτεύουσες της Γεωργίας, της Τουρκίας και της Αρμενίας - οι οποίες δεν απαιτούν βίζα για τους Ρώσους - για τις 21 Σεπτεμβρίου δεν ήταν πλέον διαθέσιμες μόλις μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Πούτιν, σύμφωνα με τον κορυφαίο ιστότοπο σχεδιασμού ταξιδιών της Ρωσίας aviasales.ru.

Μέχρι το μεσημέρι ώρα Μόσχας, οι απευθείας πτήσεις από τη Μόσχα προς Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν και Κιργιστάν είχαν επίσης σταματήσει να εμφανίζονται στον ιστότοπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v