Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

KFC εναντίον Κιλιάν Μπαπέ και Εθνικής Γαλλίας

Η επιχείρηση απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά, καθώς ο διάσημος ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να φωτογραφηθεί σε εταιρική καμπάνια που προβλέπεται από τις χορηγικές δεσμεύσεις των τρικολόρ. Τα «δικαιώματα εικόνας» στη σέντρα.

KFC εναντίον Κιλιάν Μπαπέ και Εθνικής Γαλλίας

Ανώτερο στέλεχος των επιχειρήσεων της KFC στη Γαλλία είπε ότι η αλυσίδα γρήγορου φαγητού ενδέχεται να κινηθεί νομικά εξαιτίας της άρνησης του ποδοσφαιριστή Κιλιάν Μπαπέ να συμμετάσχει σε ορισμένες από τις χορηγικές δεσμεύσεις της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας.

Ο Αλέν Μπεράλ, αντιπρόεδρος της KFC France, δήλωσε στην ιστοσελίδα Sport Business Club ότι εξετάζονται νομικές ενέργειες, αν και δεν διευκρίνισε εάν θα κινούνταν εναντίον του παίκτη ή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Πληρώσαμε για κάτι. Εάν χρειαστεί, θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας», είπε ο Μπεράλ.

Ο Μπαπέ είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε ομαδική φωτογράφιση και δραστηριότητες χορηγών που ήταν προγραμματισμένες για την Τρίτη, δηλώνοντας ότι δεν ήθελε να υποστηρίξει ορισμένες μάρκες που έχουν συμβόλαια με την εθνική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων αλυσίδων γρήγορου φαγητού και εταιρειών στοιχημάτων.

«Αποφάσισα να μη λάβω μέρος στη φωτογράφιση μετά την άρνηση της γαλλικής ομοσπονδίας να αλλάξει τη συμφωνία για τα δικαιώματα εικόνας με τους παίκτες», ανέφερε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομοσπονδία είπε ότι «θα επανεξετάσει τη συμφωνία δικαιωμάτων εικόνας μεταξύ αυτής και των διεθνών παικτών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v