Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέλος στην υποχρεωτική καραντίνα σε ξενοδοχεία βάζει το Χονγκ Κονγκ

Η χαλάρωση έρχεται καθώς τα καθημερινά κρούσματα Covid στην πόλη μειώνονται, πέφτοντας σε λιγότερα από 6.000 την ημέρα από περισσότερα από 10.000 νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Τέλος στην υποχρεωτική καραντίνα σε ξενοδοχεία βάζει το Χονγκ Κονγκ

Το Χονγκ Κονγκ ετοιμάζεται για περαιτέρω χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω Covid καταργώντας την υποχρεωτική καραντίνα σε ξενοδοχείο. Οι αλλαγές, σημειώνει το Bloomberg, έρχονται ενόψει πολλών γεγονότων υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης μιας διεθνούς τραπεζικής συνόδου κορυφής και του εμβληματικού τουρνουά Rugby Sevens που έχουν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο.

Η χαλάρωση έρχεται καθώς τα καθημερινά κρούσματα Covid στην πόλη μειώνονται, πέφτοντας σε λιγότερα από 6.000 την ημέρα από περισσότερα από 10.000 νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Οι περισσότερες είναι τοπικές λοιμώξεις, με 163 εισαγόμενα κρούσματα να καταγράφονται την Πέμπτη.

Είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά από βήματα που έγιναν τελευταία. Μπήκε τέλος σε ορισμένες απαγορεύσεις πτήσεων που θα μπορούσαν απρόβλεπτα να εκτροχιάσουν τα ταξίδια και μειώθηκε η διάρκεια παραμονής σε καραντίνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v