Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι από ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη

Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στον καταυλισμό προσφύγων αλ Τζαλαζούν, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπ. Υγείας. Εξουδετερώσαμε δύο υπόπτους που προσπάθησαν να ρίξουν το αυτοκίνητό τους πάνω σε στρατιώτες, αποκρίθηκε ο ισραηλινός στρατός.

Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι από ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν τη Δευτέρα από τις ισραηλινές δυνάμεις κοντά στη Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Οι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στον καταυλισμό προσφύγων αλ Τζαλαζούν, επεσήμανε η ίδια πηγή χωρίς να διευκρινίσει την ταυτότητα των θυμάτων.

Ο στρατός του Ισραήλ σημείωσε ότι άνοιξε πυρ και «εξουδετέρωσε δύο υπόπτους» που «προσπάθησαν» να ρίξουν το αυτοκίνητό τους πάνω σε στρατιώτες, μετά τη σύλληψη «ατόμου που ήταν ύποπτο για τρομοκρατική δραστηριότητα».

Την Κυριακή σημειώθηκαν στη Δυτική Όχθη δύο επιθέσεις με πυροβόλο όπλο κοντά στη Ναμπλούς, επίκεντρο τον τελευταίο καιρό βίας και συγκρούσεων μεταξύ Παλαιστίνιων και των ισραηλινών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο ελαφρά τραυματίες: ένας οδηγός οχήματος και ένας Ισραηλινός στρατιώτης.

Δεκάδες Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και μέλη ένοπλων ομάδων, έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη τους τελευταίους μήνες σε επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού, οι οποίες αυξήθηκαν έπειτα από μια σειρά αντιισραηλινών επιθέσεων την άνοιξη που προκάλεσαν τον θάνατο συνολικά 20 ανθρώπων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v